Tänk ergonomiskt när du ska välja bröststorlek

Tänk ergonomiskt när du ska välja bröststorlek

Funderar du på att förstora brösten? I så fall är det många aspekter som du måste ta hänsyn till inför att du ska välja en större storlek. Förutom det estetiska kommer det innebära fysiska påfrestningar för din kropp att ha en tyngre byst.

Skaffa rätt storlek på rätt plats

Om det är en bröstförändring du ska göra så är det motiva.health som du ska vända dig till. Då vet du att du får en professionell behandling. Det förekommer mycket fusk inom skönhetsindustrin och därför gäller det att veta att man får kompetent hjälp. De hjälper dig att ta fram rätt storlek på bysten så att den passar dig och dina preferenser.

Tänk på det här vid bröstförstoring

Det är väldigt lätt att bara ta hänsyn till det estetiska när man ska förstora brösten, men man måste även tänka på det utifrån ett ergonomiskt perspektiv. I vissa fall kan även hälsan bli lidande av en för stor storlek. Därför är det viktigt att man bland annat tar hänsyn till att:

  • Bystens vikt påverkar ryggen.

Ryggen påverkas mycket av bystens storlek. Även kvinnor som har en naturligt stor byst kan lida av ryggbesvär om deras rygg är svag, därför är det inte ovanligt att kvinnor förminskar brösten just för att slippa ha ont i ryggen. Det är även något som man behöver ta hänsyn till när man förstorar brösten. Det kommer bli en vikt som ryggen inte kan bli fri ifrån förutom i sängläge.

  • Kläderna måste bytas.

Beroende på hur stor byst du skaffar kan du behöva köpa nya kläder, alltifrån bh till tröjor. Om du har en knaper ekonomi kan det vara något som du bör ta hänsyn till. Det är visserligen bara en utgift precis efter att du har genomgått förändringen, men det kan ändå vara bra att ta hänsyn till det.

  • Din sömn kan påverkas.

I vissa fall kan sättet man sover på påverkas av en större byst, framförallt om bysten blir väldigt stor. Det kan bli svårare att sova på mage eller att vända sig i sängen.

  • Dina träningsvanor kan påverkas.

En större byst gör det lite mer komplicerat att röra sig, speciellt om du gillar att jogga, hoppa eller göra liknande rörelser som träningsform. Om du är en person som värdesätter att kunna röra dig på det sättet när du tränar bör du tänka över storleken på bysten ett extra varv. Dock kan det vara bra att träna ryggen när du har fått en större byst, så att ryggen orkar bära upp tyngden på ett korrekt sätt. Då förebygger du ryggont och andra problem som kan uppkomma efter bröstförstoringen.

dante